Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
Wij nieuwe merken en jij gelijk je voordeel.

Beste member van het Diveplace duikteam,

Hoe gaat het met je in deze bizarre tijden?

We hopen dat je gezond bent en dat het je lukt overeind te blijven in een periode vol beperkingen. We vermoeden dat je het duiken net zo mist als wij. Hopelijk breekt de tijd weer spoedig aan dat we met elkaar ongedwongen onze geliefde sport kunnen uitoefenen!

Ook voor ons als duikcentrum is het een heftige tijd. We blijven overeind en hebben er alle vertrouwen in dat het weer goed komt. Daarin richten we onze blik op komend voorjaar als er hopelijk weer meer vrijheden komen en dus ook meer ruimte voor onze mooie sport.

In de lijn van ons vertrouwen in de toekomst zijn we zeer recent een nieuw dealership aangegaan. Vanaf 1 februari zijn wij formeel Suunto, Bare, Aqua Lung en Oceama dealer geworden. Merken die bij veel van jullie geliefd zijn.

Om dit dealership te vieren en de voorpret te vergroten voor het samen duiken in de nabije toekomst, willen wij jou als duikteamlid, nu  de mogelijkheid geven om alvast een pre-order te bestellen.

Ons cadeau aan jou is ruim 10 % korting op de prijs van je bestelling t/m 31 januari.

Als jij ons laat weten welke equipment, duikpak of accessoires jij altijd al wilde hebben van één van deze mooie merken, doen wij jou een mooie aanbieding met de beloofde korting. Bekijk de site van AmilcoSport voor de mooie producten en uitgebreide omschrijvingen. Vanaf 1 februari zullen de producten ook terug te vinden zijn op onze webshopduiken.nl.

Dan ben jij er klaar voor als we weer onder water kunnen en het is voor ons als bedrijf ook een mooie impuls in deze periode.

We horen graag via info@diveplace.nl wat je zou willen hebben en de rest doen wij, je hoeft daarna alleen nog maar op onze mail te bevestigen waar de prijs in staat en jij ontvangt begin februari je product.

Uiteraard kunnen we ook een belafspraak maken als je uitleg of advies wenst over één van de producten waar je belangstelling naar uit gaat.

Daarnaast is nu ook het moment om je duikautomaat, fles, kraan en trimvest voor service aan te bieden. We bieden je 15% korting op de servicekosten aan als je de automaat voor 31 januari bij ons brengt. Wij verzorgen service op alle merken.

Dank voor je support en je liefde voor onze mooie sport. Samen blijven wij duiken al is het nu even niet mogelijk maar als het strakjes weer kan gaan we nog blijer dan anders het water in.

Tot snel hopelijk!

Team Diveplace


 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.