Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Diep duik specialty

Wil je dieper kunnen duiken dan 30 meter, of wil je weten welke ervaring dieper duiken met zich meebrengt? Dan is dit de specialtydive je zoekt waarin je jezelf enorm verrijkt om veilig diep te gaan duiken. Tijdens deze opleiding word je uitgebreid getraind in het maken van diepere duiken. In de vier duiken die onderdeel uitmaken van deze cursus leer je alles over planningen, technieken en procedures om veilig en comfortabel te duiken op dieptes, de laatste 2 duiken proberen we de maximale dieptes te bereiken en dat doen we per boot. Ook krijg je meer achtergrondinformatie over decompressie methodieken. Het theoretische gedeelte is geïntegreerd in de buitenwaterduiken. Na deze cursus is het je toegestaan om duiken te maken naar extreme dieptes (maximaal 40 meter).

Voorvereisten:
– Advanced Open Water Diver brevet
– Gezond zijn, bij de Formulieren zit een medische verklaring die je dient in te vullen. Als je ergens een ‘ja’ invult moet een arts het formulier tekenen en stempelen.  Mocht dit nodig zijn, regel het tijdig voor de duiksessie

Inbegrepen:
– Gebruik lespakket – Boek
– Foto’s
– Brevetteringskosten
– Vergunning duiklocatie Zandeiland 4 Vinkeveen
– Lucht en Lood

Niet inbegrepen:
Huur duikuitrusting en kosten tbv boot Uitrusting kan je huren voor € 75 euro voor de opleiding. Uiteraard kan je ook overwegen om een uitrusting aan te schaffen in onze duikcentrum.

Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum
– Wil je een van de bovengenoemde opties (Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum) gaan organiseren, dat kan, neem dan contact (info@diveplace.nl)  met ons op.

Data & aanmelden:

  • Geen evenementen in deze categorie