Wegens bezettingsproblemen gesloten t/m zondag 23 juni. - Sietske en Murat

Het leukste duikcentrum van Nederland

Welkom bij Diveplace

Sietske, Murat en ons gehele duikteam staan te trappelen om je te ontmoeten. Samen zorgen wij ervoor dat jouw duikavonturen leerzaam en onvergetelijk gezellig worden.

Zelfstandige, zelfredzame en onafhankelijke duikers opleiden. Gedreven door passie, enthousiasme en betrokkenheid.  Blijven duiken is ons credo.

Het hart achter Diveplace

Ontmoet Sietske en Murat

In 2023 hebben Sietske en Murat hun levenslange droom waargemaakt door Diveplace over te nemen.

Deze stap, gedreven door passie voor de duiksport, markeert voor hen niet alleen de vervulling van een langgekoesterde wens, maar is ook een bron van onuitputtelijke energie. Hun enthousiasme en liefde voor duiken zijn aanstekelijk.

Waar Diveplace voor staat

  • Vertrouwen

    Bij Diveplace is vertrouwen cruciaal. Wij zorgen dat iedereen zich thuis voelt, met veiligheid en respect als onze pijlers.

  • Persoonlijke benadering

    Diveplace waardeert een persoonlijke benadering, met aandacht voor jouw unieke leertempo, zodat elke duikervaring optimaal op jou is afgestemd.

  • Plezier

    Bij Diveplace staat plezier voorop. We zorgen ervoor dat elke duik niet alleen leerzaam, maar vooral ook een feestje is!

Het team achter Diveplace

Ontmoet het team

Het enthousiaste en deskundige team van Diveplace staat te popelen om jou te begeleiden met duiklessen.

Onze gecertificeerde instructeurs brengen hun passie en expertise samen om jou een onvergetelijke onderwaterervaring te bieden. Of je nu een beginner bent of jouw duikvaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, bij Diveplace ben je aan het juiste adres.

Ervaringen van duikers die jou voor zijn gegaan

Sta jij hier binnenkort ook tussen?