Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Nachtduik specialty

Ben je benieuwd naar de onder water wereld in de nacht? Wil je goed leren duiken met een lamp en ben je benieuwd naar duiktechnieken in donkere omstandigheden? Boek dan nu deze specialty en ervaar het onderwaterleven in de nacht. De rust die er heerst samen met de totaal andere vissen die zich tijdens de nacht tonen, maakt duiken in de nacht zeer geliefd bij veel duikers. In Nederland wordt er dikwijls standaard met een lamp gedoken en kan het ook op dieptes donker zijn. Duiken in de nacht of in donkere omstandigheden vereist speciale technieken. Speciale communicatie- en navigatietechnieken en lampconfiguratie maken deze specialtie extra aantrekkelijk.

Voorvereisten:
– Open Water Diver brevet
– Gezond zijn, bij de Formulieren zit een medische verklaring die je dient in te vullen. Als je ergens een ‘ja’ invult moet een arts het formulier tekenen en stempelen. Mocht dit nodig zijn, regel het tijdig voor de duiksessie

Inbegrepen:
– Gebruik lespakket
– Foto’s
– Brevetteringskosten
– Vergunning

Duiklocatie:
Zandeiland 4 Vinkeveen

Niet inbegrepen:
huur uitrusting + Lampen Uitrusting kan je huren voor € 75 euro voor de opleiding. Uiteraard kan je ook overwegen om een uitrusting aan te schaffen in onze duikcentrum.

Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum
– Wil je een van de bovengenoemde opties (Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum) gaan organiseren, dat kan, neem dan contact (info@diveplace.nl) met ons op.

Data & aanmelden:


  Nachtduik Specialty - 13 oktober 2023

  Diveplace - 19:30 - 23:30

  Prijs: € 189

  Aantal:

  Boek nu

  Buitenwaterduik en Theorie (19:30 – 23:30 uur): 13-10
  Buitenwaterduiken (19:30 – 23:30 uur): 20-10

  Je ontvangt een mail als de lesmaterialen voor je klaar liggen.

  Druk op ‘boek nu’ om de aanmelding definitief te maken in onze webshopduiken.nl winkelwagen. Vooraf aan de duiksessie vragen we je de volgende Nachtduik Formulieren ingevuld mee te nemen.