Wegens bezettingsproblemen gesloten t/m zondag 23 juni. - Sietske en Murat

Kinderfeestjes

Wil je een verjaardagsfeestje geven waar nog lang over nagepraat wordt? Boek dan een duikarrangement voor jou en je vrienden!

Je wordt Bij Diveplace ontvangen met een glas limonada in een aangeklede ruimte, vervolgens gaan we met jou en je vrienden het zwembad in  om onder water bezig te zijn. Zo gaan we duiken met een perslucht automatenset, zwemmen, oefeningen doen en onder water ademen en bewegen. Uiteraard onder goede begeleiding. Wie zwemt er als eerste door de hoepel onderwater?

Als de kids binnen komen op de duikcentrum geven we eerst een korte toelichting over wat is duiken, waar moet je rekening mee houden als je onderwater gaat en wat is de belangrijkste regel bij het duiken. Allemaal verpakt in een leuke en spontane overdracht. De kids kunnen dan al kennis maken met de duikset.

In het zwembad aangekomen starten we eerst in ondiep water waar de kids kunnen staan. Hier leren we de kids de eerste oefeningen aan alvorens naar het diepere gedeelte van het zwembad te gaan, maximaal 2 meter diepte. Uiteraard gaat dit allemaal onder directe begeleiding van duikprofessionals, maximaal 4 kids bij 1 instructeur. De instructeur is dan altijd direct bij de kids.

Tot slot wordt een groepsfoto gemaakt en ontvang je een ‘duikdiploma’ zodat je een leuk aandenken hebt aan het kids feest.

Ben je minimaal 8 jaar oud, dan kan je al deelnemen aan een duikactiviteit. Uiteraard dien je wel in het bezit te zijn van een geldig zwemdiploma. We geven de kinderfeesten in het zwembad op de vrijdagavonden. Je kunt als begeleider mee het zwembad in, zodat je aan de kant van het water leuke foto’s kunt maken. Zo ben je er ook een beetje bij :-).

Voorbeeld invulling kinderfeest:
– Aanvang Duikcentrum Diveplace: 19:00 uur op vrijdagavond
– Vertrek naar zwembad Fletiomare: 19:45 (eigen gelegenheid)
– Duikactiviteit zwembad: 20:30uur tot 21:30uur
– Diploma uitreiking en einde kinderfeest:21:45 uur in zwembad Fletiomare

* additionele service is mogelijk

Prijs: De prijs is € 27,50 per persoon met een minimaal te besteden bedrag van € 195,00.
Voorvereisten: Minimaal 8 jaar en in het bezit van een zwemdiploma