Missie, visie en principles

AWARDS:
2017: Diveplace has successfully completed the Professional Image Evalution conducted by the PADI Retal&Resort Association, and is therefor awarded this certificate of completion
2016: In Recognition Of Outstanding Commitment To The Business Of Diving
2014: Certificate of Recognition for outstanding Customer Service and Professionalism in PADI Scuba Instruction

Missie:

Een groeiend en een winstgevend duikcentrum zijn waar mensen graag zijn om te duiken en te leren en waar duikprofessionals zich toe aangetrokken voelen om hun kennis en ervaring te delen in een innovatieve ambiance waar Opleiding en Omgeving elkaar ontmoeten en waar veiligheid en zelfredzaamheid de rode draad vormen.

Visie:

Diveplace ziet duiken als een activiteit die allereerst fun, ontspanning en nieuwe belevenissen dient te brengen. In onze dienstverlening sturen wij aan op onafhankelijkheid en zelfredzaamheid. Met premium producten en innovatieve opleidingen en activiteiten dagen wij duikers uit om zich te blijven ontwikkelen, verwonderen en verantwoordelijkheid te nemen voor de magische onderwaterwereld waarin wij als duiker te gast zijn.

Onze Werkwijze:

Als je voor Diveplace kiest om je opleiding te doen, dan kies je voor een uitermate kwalitatieve opleiding en beleving die past bij de eisen om goed, plezierig en vooral veilig te kunnen duiken. Diveplace concentreert zich als trainingscentrum op kwaliteit en goede service. Zo ben je er na het afronden van je opleiding van verzekerd dat je een goede opleiding hebt gehad en dat je klaar bent voor het volgende duikavontuur in jouw leven. Diveplace traint je om als duiker na het halen van je brevet zelfstandig de juiste beslissingen te kunnen nemen en te genieten van al het moois wat de onderwaterwereld ons biedt. We kijken verder dan het brevet naar jouw toekomst als duiker die voor iedereen uniek is en daar investeren we ook in. Dat betekent dat we op prijs niet per se de goedkoopste in de markt zijn. Kies je voor Diveplace dan kies je voor andere criteria omdat die bij jou en je waarden passen: SAFETY, RESPONSABILITY en SERIOUS FUN!Education Principles:

Education principles 1:
Education is not the learning of facts, but the training of the mind to think. ‘Einstein’

Education principles 2:
Zelfstandige, zelfredzame en onafhankelijke duikers opleiden.

Education principles 3:
Gedreven door passie, enthousiasme en betrokkenheid.

Education principles 4:
Blijven duiken is ons credo.